WSJ 23 – the end

20150808_190625Så är våran extra dag på lägerområdet över, tystnaden råder över lägerområdet bortsett från ett gäng med svenska scouter, vi känner dem alla som samuraisillar :)

Dagen har fyllts med tvättning av kläder, urpackning av tält för att alla scouter som saknar all form av ordning i sina tält (visade sig inte helt otippat vara 36 scouter som hörde till denna skara ev. ngn ledare också). Rivning utav kök och portal är också inslag under denna dag.

På sena eftermiddagen ställde vi upp för gruppfoto (bild kommer senare) för att sedan köra en kramring och tacka oss själva för en fin och rolig tid på lägret.

Nu ikväll har vi tillsammans med en annan svensk avdelning haft lägerbål en stund, trevligt och mysigt som så många gånger förr.

Imorgon är det uppstigning tidigt i ottan för vidare färd mot Mijayima – en paradisö med glupska rådjur är vad vi har hört.

Som en liten avslutning så kommer skvallerpressen med att hjärtat bultar hårt mellan somliga personer – vilka låter vi er inte veta men kul och rörande fint tycker vi.20150808_183231

Det här inlägget postades i Jamboree av cammersand. Bokmärk permalänken.

En reaktion på “WSJ 23 – the end

1. Å vad kul det är att följa er! Tack för alla inlägg! Det hör till att hjärtan bultar 😉 Spännande!