Viktigt: Snart kommer vi hem

Vi börjar nu se slutet på en fantastisk resa som gett så många intryck, lärdomar och nya vänner.

Vi beräknas komma till Kastrup runt 13.30 på fredag, våran ankomst till Göteborg är i skrivande stund oklar men vi låter alla scouter meddela er tiden så fort vi når svensk mark.

Med allra största sannolikhet är det många av er som nu längtar att åter få se era ungdomar :)

Men….

När vi anländer till Göteborg och shelltappen vid Nils Ericssonterminalen, så ber vi er föräldrar att hålla er till tåls. Vi vill ha en liten samuraisillenstund med våra scouter för att få till ett värdigt och bra avslut på denna helt fantastiska resa innan vi splittras.

Bästa hälsningar

Johan, Lina, Peter och Alexander

Det här inlägget postades i Rundresa av cammersand. Bokmärk permalänken.

3 reaktion på “Viktigt: Snart kommer vi hem

1. Ser fram emot er hemkomst nu!

Förslagsvis sätter vi upp en Familjehörna vid Shelltappen där samtliga Samuraisillars släkt och vänner kan uppehålla sig tills ni är klara med ert avslut och redo att mötas av blöta pussar och bamsekramar!

Skylt förbereds!