Vad händer?

Det är bara dagar kvar tills vi är vid 2 månaders-strecket, alltså 2 månader till avresa. Det känns verkligen att det närmar sig, tiden går fort och snart är vi på bussen till Kastrup.
Vi har nu fått resebeviset som behövs för att vi ska få flyga iväg och även de kort som vi ska betala med under hela äventyrets gång har kommit. Nedan följer lite kort info.

Bussresan

Nyligen gick fakturorna ut för bussen, de ska ha B (15854)landat i eran mail.
Vi landade på bästa pris ‘a 600 kronor per person, detta då hela avdelningen åker i samma buss till Kastrup. Även Svenska Bär fyllde sin buss, kul!
Vi kommer framöver att diskutera en lämplig avresetid och plats att åka ifrån tillsammans med Svenska Bär.

Avdelningsledarförträff

Den 13-14 juni åker vi avdelningsledare till Stockholm på våran andra förträff.1912472_649183498512730_8586114356085588541_n
Det ska bli hur kul som helst, dels får vi ledare lära känna varandra ännu bättre och en hel del pepp är också att vänta ifrån kontingentsledningen.
Exakt vad helgen kommer innehålla i övrigt vet vi inte i dagsläget, men vi förväntar oss en hel del information exempelvis om rundresan och om glädjerusämnet ekonomi. :)

Lägerplatsen

Vi fick i veckan en skiss på hur varje by på bästa sätt kan byggas.
Vi kommer att ha en yta på 25*20 meter där vi ska bo och äta på.
Så här kan det alltså komma att se ut. (Med reservation för förbättringar) :)

subcamp-orienteringskarta-svenska-kontingenten

 

Det här inlägget postades i Inför + förträff av cammersand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>