Målgång

Vår hemsida har nått i mål! Vi vill tacka alla som har tittat, kommenterat och informerats på våran avdelningssida, vi hoppas att informationen varit bra och tillräcklig. Minnena finns kvar här på sidan, men vi ser inte att det kommer Läs mer »

Facebookgruppen

Hej Förälder! Våran lilla Facebookgrupp håller vi även fortsättningsvis intern för bara själva scouterna och ledarna. Följ bloggen och instagramflödet så vet du vad så gott som alltid vad vi gör och vad som händer.

Adress till lägret

Det går alldeles utmärkt att skicka brev eller paket till lägret. Då ska du använda dig av följande adress: Scoutens namn C-48 Sweden 009 Chokai SC Sweden Contingent 23rd  World Scout Jamboree 509-72, Ajisu, Kirara-hama Yamaguchi city, Yamaguchi 754-1277 Japan Läs mer »

Meny och Deltagarhandbok

  Som ett brev på posten så har vi nu tillgång till Jamboreens kokbok och deltagarhandbok. Båda dokumenten är på engelska och på relativt många sidor. Kokboken ges en till varje patrull och handboken får alla ett exemplar av. Cookbook_Eng Läs mer »

Lägerprogrammet

28 juli Vi ankommer till lägret – Svenska Kontingenten närmare 1900 scouter, ledare och IST har en egen ceremoni på kvällen. Invigning På kvällen den 29 juli är det en gemensam invigningsceremoni för alla lägrets ca 33.000 deltagare – det Läs mer »

Profilpaketet – Uppdatering

Tidigare har man gått ut med att man haft leveransproblem med den Flightbag som ska ingå i profilpaketet. Informationen talar nu för att man fått ordning på saker och ting och att en bag nu ingår, bagen rymmer ca en Läs mer »

Uppdatering

Bloggen uppdaterad 2015-05-15 http://samuraisillen-japan.scout.se/vad-hander/

Märkesomröstningen avslutad – RESULTATET

Det var jämnt ända in i slutet i märkesomröstningen, men till slut stod märke nummer 4 som segrare och kommer ungefär att se ut som till vänster. Våran del i märket är inskickat till kontingentsledningen för slutberedning, så nu hoppas Läs mer »

Maila oss frågor

Om du har frågor eller funderingar kring jamboreen, maila oss ledare i första hand. På så vis kan vi avlasta kontingentsledningen något då det är högt tryck i deras mailboxar. Maila oss på samuraisillen@hotmail.com Hälsningar Ledarna

Registrera t-shirtstorlek

I klädpaketet ingår det 2 t-shirts, en scout t-shirt och en kontingents-t-shirt. För att du ska få en storlek som passar dig så måste du registrera din storlek. Gå in i det nya deltagarregistret för jamboreen, reg.japan2015.scout.se Logga in genom Läs mer »