Profilpaketet

31619114_723379487759797_598937789313437721_n

I din Jamboreeavgift ingår Svenska kontingentens profilpaket. Det får alla som åker med Svenska kontingenten på Jamboreen. Profilpaketet fyller framför allt två syften: det ska skapa en samhörighet inom den Svenska kontingenten och det ska förbereda kontingentens medlemmar på de speciella förutsättningar som gäller vid en så lång scoutresa och i ett så varmt klimat. Vi vill också gärna visa upp svensk design och formgivning och svenska produkter.

Profilpaketets totala butiksvärde uppgår till ca 3000 kronor. Profilpaketet kommer att skickas ut som postpaket i slutet av juni 2015.

Observera att profilpaketet fortfarande är med reservation för ändringar, i till exempel färg eller exakt innehåll.

Innehållet i profilpaketet för Världsscoutjamboreen 2015

je-2012-08-27-1446_1__1

Scoutdräkts-t-shirt i funktionsmaterial

Värde 189 kronor.

Vid ceremonier och andra lite mer högtidliga tillfällen under resan (och tro oss, de är rätt många) så är det scoutdräkt som gäller. I den japanska sommarvärmen blir scoutdräkten lätt lite sunkig, och då är det praktiskt att den här t-shirten i funktionsmaterial är lätt att tvätta upp med vatten

je-2012-08-27-1419_1Halsduk, Scouterna

Värde 69 kronor.

På Jamboreeresan representerar vi alla Scouterna i Sverige, oavsett vilken kår eller samverkansorganisation vi kommer från. Därför är det den svenska scouthalsduken som vi använder under hela resan. Du får en halsduk i ditt profilpaket.

kont-tshirtKontingents-t-shirt

Specialdesignad t-shirt för den Svenska kontingenten

kankenKånken No. 2, specialutgåva

Går ej att köpa i butik. Värde 1200 kronor för ej specialutgåva.

Fjällräven har låtit tillverka en specialutgåva av sin senaste och mer exklusiva variant av den klassiska Kånken, Kånken No. 2. Den har läderdetaljer och ett sittunderlag i G1000-material. Ryggsäcken du får i profilpaketet är uppsydd speciellt för oss i den gula färgen Ochre, som Kånken No. 2 egentligen inte tillverkas i. På framsidesfickan sitter ett påsytt märke med Kontingentens logotyp.

Flight Bag
En flight-bag är bra att ha runt din ryggsäck när du flyger, eftersom remmar och fickor på rycksäcken annars riskerar att fastna i bagagebanden och göra så att väskan går sönder. I profilpaketet ingår en Flightbag som rymmer ca en 90-liters ryggsäck, den är dessutom specialtillverkad bara för den svenska kontingenten.

pack-up-bottleLight my fire Pack-Up bottle, 700 ml

Värde 169 kronor.

I Japan i juli är det varmt så det är viktigt att dricka mycket. Den här vattenflaskan från svenska Light My Fire går att vika ihop så att den inte tar plats i packningen när du inte använder den.

mealkit-sporkarLight My Fire Meal Kit 2.0 med extra sporkar

Värde 318 kronor.

Matkåsa, skärbräda, förvaringsburkar, hopvikbar mugg och en hel hög med sporkar kan göra att även den mest pinn-fientliga kommer överleva fyra veckor i Japan.

Märken

Du kommer få kontingentsmärke, avdelningsmärke (om du är deltagare eller ledare), IST-märke (om du är IST) och kanske något mer märke med svensk koppling som är bra för ”swopping” (”swopping” innebär att byta märken med kompisar från andra länder som du lär känna under Jamboreen – något som är väldigt populärt, framför allt i vissa länder).