Food festival

20150802_135214Hallå Sverige!

Gör ett försök att lugna eventuellt oroliga föräldrar med att vi nu passerat halva resans gång och vi mår fortfarande utmärkt! :)

Idag har vi haft en bra dag på lägret, inget fast program utan man har gått runt i andra byar och provsmakning olika länders specialiteter i matväg. En verkligt kulinarisk aktivitet där man får smaka på maträtter och olika drycker. Vi själva bjöd på Swedish Pancakes med grädde och sylt. De gick åt som smör och var slut 1 1/2 timma för tidigt, vi ser ju det som positivt så klart :)

Vid besöken i andra länders byar var inte smaklökarna till freds med allt men så gott som allt gick att svälja, undertecknad höll sig dock undan sjögrässoppan hos en japansk avdelning.

Ikväll har det också varit arenaevent med lite olika inhemska artister, premiärministern och en japansk prins var på besök. En lyckad kväll som slog invigningen med hästlängder. Någon konferensiär har man dock inte valt att använda sig av ännu.

Nu är middagen intagen något sent men vi kan lägga oss mätta och belåtna.

Med tanke på all sol vi njuter av här på dagarna och med de restriktioner vi har gällande ex. bar överkropp eller bikini så kan vi konstatera att de flesta har skapat sig en skrytsam bonnabränna :)

Godnatt ifrån Japan20150802_192608

Det här inlägget postades i Jamboree av cammersand. Bokmärk permalänken.

2 reaktion på “Food festival

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>