Förträff 6-8 mars 2015

Äntligen, nu är vi på väg!
Vilken kanonstart det blev, förträffen är nu i hamn och vi kan blicka framåt mot vårat livs kanske hittills största äventyr, World Scout Jamboreee 2015.

DSC_0726-F1024x768Under helgen fick vi träffa varandra, hela avdelningen till och med för första gången. En spännande upplevelse och kanske lite pirrigt också för somliga.
Vi kan nu i efterhand konstatera att det är ett riktigt härligt gäng ungdomar vi ska till Japan med, känns hur bra som helst.

Under helgen stod ett föräldramöte på schemat, det avhandlade Johan och Peter under tiden som Lina o Alex tajtade till gruppen utomhus i olika teambuildings-övningar.
Där efter lagades det mat utomhus, pasta o köttfärssås stod på den delikata menyn.

DSC_0751-F1024x768Eftermiddagen ägnades åt att mata scouternas hjärnor med information och ledarna fick tampas med en och en annan fråga, nu är vi alla lite mer förstående på vad det är för nåt vi anmält oss till.
Kvällen ägnades åt tacoslagning och div lekar och vid 23 var det så dags att krypa i sovsäcken.

Söndagen pratades det Culture Exchange Day, hur vi under en dag ska via upp Sverige genom aktivteter och mat, mängder av aktiviteter brainstormades fram.
En tipspromenad med galna frågor om Japan och ett par vettiga frågor hann också meds på förmiddagen.

DSC_0745-F1024x768Niklas ifrån resurspatrullen kom och pratade med hela gänget efter lunch om dess funktion och om lite annat smått o gott. Återstod gjorde en snabb städning för att sedan säja sayonara.

Tack för en superkul helg, simma lugnt så ses vi i juli!

Det här inlägget postades i Inför + förträff av cammersand. Bokmärk permalänken.